Vi skal hele familen pluss et vennepar reise til dyreparken i Kristiansand.
Alle sammen gleder seg veldig mye, ungene er ut av seg sjøl av glede da de skal få se så mangen dyr som de har har sett bilde av samt hørt historier om.
Vi hadde en tur til dyreparken for noen år siden, som min sønn ikke husker så mye av. Derfor skal det bli gøy å ta han med igjen sammen med resten av flokken.
Skal prøve så godt jeg kan med daglige middagstips. Men blir kansje vanskelig med tanke på at jeg drar på ferie nå og er ikke helt sikker på hvordan internett dekningen er der vi skal være. :-)
Vel det er sommervarme og folk vil helst ikke spise mat. Så i dag må en nok daske til med litt lettvinte mat. Krabber og reker någen loffskiver og en god flaske hvitvin. Til dessert andebefaler jeg sterkt friske jordbær marinert i balsamicoeddik og grovmalt pepper. Liten dæsj is ved siden. Slik koker du krabbe. Kok opp rikelig med vann og salt, 50 g salt pr liter, i et stort kokekar. Legg de levende krabbene i det fosskokende vannet. Ikke for mange av gangen, da blir vannet fort avkjølt. La krabben få et raskt oppkok for deretter la dem trekke rett under kokepunktet. Koketiden for krabbe er 15-25 minutter. Den er ferdig kokt når de små klørne lett kan trekkes av. Ta krabben opp av kokevannet og la den ligge på ryggen til avkjøling for at den deilige kraften skal beholdes inne i skallet. Kokt krabbe spises helst nykokt eller avkjøles og oppbevares i kjøleskap. La det ikke gå mer enn ett døgn før den enten spises eller fryses. Krabben kan serveres naturell med enkelt tilbehør, eller den kan brukes i ulike typer retter.
Vell, mit navn er Henry - er en (ung) herreman født i 1983 og bor på Tananger, (rett utenfor Stavanger)
Jeg har fire unger som jeg verdsetter over alt.
Jeg er utdannet resturantkokk, og utdannet innen IT.
Jeg jobber i dag for et fantastisk selskap som heter Lyse. Der er jeg ansvarlig for en gruppe som supporterer Altibox produkter som går på fiber og mobil.
6 kommentarer:
Ha en fin tur og kos dere :)Pappa
Hei og velkommen i blogverden, håper på hyppige oppdateringer og daglige middagstips.
Ingerklem
Skal aldri gjøre det mere ;-)
Men ble ikke dette bedre?
Husk ikke midtstill vanlig tekst...
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhh
Skal prøve så godt jeg kan med daglige middagstips.
Men blir kansje vanskelig med tanke på at jeg drar på ferie nå og er ikke helt sikker på hvordan internett dekningen er der vi skal være. :-)
Legg inn en kommentar